Go to navigation
It is currently Sun Dec 04, 2016 12:17 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: bond more forth
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 12:18 pm 
Offline

Joined: Wed May 25, 2011 10:36 pm
Posts: 35
Hi
Can anyone kindly explain how to do paper 1 question 28 from bond more forth.

Also I can't workout this question:
In a school there were a total of 476 pupils and teachers.
The girls +the teachers = 241 The boys + the teachers =258
no of teachers ?
no of boys?
no of girls?
Answer 23, 235 and 218

Many thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: bond more forth
PostPosted: Wed Sep 07, 2011 12:26 pm 
Offline

Joined: Thu Feb 24, 2011 12:34 pm
Posts: 207
G+B+T=476
G+T=241
B+T=258

Consider the first and second statement, that will give you B=476-(G+T)=476-241=235
So, Boys=235. Use this in the third statement, T=258-B=258-235=23

Use, T=23 in the second statement above. G=241-T = 241-28 = 213

I hope this helps.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: bond more forth
PostPosted: Thu Sep 08, 2011 11:05 am 
Offline

Joined: Wed May 25, 2011 10:36 pm
Posts: 35
thanks a lot and it really helped my son the way you explained it.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
CALL 020 8204 5060
   
Privacy Policy | Refund Policy | Disclaimer | Copyright © 2004 – 2016