Go to navigation
It is currently Thu Dec 08, 2016 12:16 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 16, 2008 7:01 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2008 6:49 pm
Posts: 5
Location: Wales
I wonder if anyone can help, in book 2 of IPS Verbal reasoning daily practice tests, the answer to the following question is 30 but how? What does A 4 mean?

Letters stand for numbers. Work out the answer to the sum.

A= 120 B= 10 C= 40 D=5 E=30

A 4 E x B -B = ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 16, 2008 7:20 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 30, 2006 4:07 pm
Posts: 2660
Dear Bex

Its a printing error should have the divide sign.

A= 120 B= 10 C= 40 D=5 E=30

A 4 E x B -B =

120 divided by 30 = 4

4 x 10 = 40

40 - 10 = 30

Patricia


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 16, 2008 7:43 pm 
Offline

Joined: Wed Jan 16, 2008 6:49 pm
Posts: 5
Location: Wales
Thank you,
confusion solved


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: Google Feedfetcher and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
CALL 020 8204 5060
   
Privacy Policy | Refund Policy | Disclaimer | Copyright © 2004 – 2016